X

Nicolas Vanden Eynden, Gentenaar, OCMW Raadslid Gent en verkiesbaar op de 12de plaats op 14 oktober 2012 !All Jong-VLD Bericht van de Jong-VLD Voorzitter

Bericht van de Jong-VLD Voorzitter

Hoe trots kan een voorzitter zijn? Heel erg trots. Trots en fier wanneer ik zie dat 12 jongerenkandidaten strategische plaatsen innemen op de Open Vld lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012. Een voor één zijn het enthousiaste jongelingen, met al wat ervaring in de politiek, maar vooral met heel veel goesting! Goesting om zich helemaal te gooien en te bewijzen dat de wissel op te toekomst er klaar voor is. Vanaf vandaag zal ik u elke week een mailtje sturen met de voorstelling van twee kandidaten. Ik hoop dat u tussen de overvloed van nieuwsbrieven de tijd zal vinden om hun verhaal te lezen. Want ze zijn uw aandacht meer dan waard.

Alvast bedankt voor uw tijd en veel leesgenot,

Stephanie D’Hose
Voorzitter Jong VLD Gent

http://jongvldgent.mailingplatform.be/nieuwsbrief2.php?id=27

Comments are closed.