X

Nicolas Vanden Eynden, Gentenaar, OCMW Raadslid Gent en verkiesbaar op de 12de plaats op 14 oktober 2012 !All Nicolas

Nicolas

33 jaar en sinds mijn geboorte gebeten door de politiek dankzij mijn grote voorbeeld Bompa Noël Bouquet.
Dankzij hem ben ik een heel geëngageerd en sociaal persoon geworden. Ik sta graag dicht bij de burger en wil bereikbaar zijn voor hen.
Naast mijn professionele activiteiten binnen Gent ICC, draag ik mijn steentje bij in het verenigingsleven zoals bij Open VLD Gent Oost – Jong VLD Gent – Liberale Sociale Werken – International Club of Flanders – …
Wanneer ik vrije tijd heb, probeer ik mijn zinnen te verzetten door actief te zijn bij de St. Sebastiaansgilde van Gent (boogschieten). Alsook probeer ik toch steeds aanwezig te zijn op alle thuismatchen van KAA Gent. Mijn grootste steun en toeverlaat sinds lange tijd is mijn partner Nathalie en haar 2 kinderen.

Waarom op de lijst?
Door mijn sociaal engagement wil ik graag een steentje bijdragen om het beleid in Gent nog beter te maken en dit samen met de ganse ploeg van Open VLD Gent.
Wij met de liberalen hebben Gent vandaag mee sterk gemaakt waardoor het een prachtige stad is geworden om te wonen en te vertoeven.

Vanuit mijn professionele activiteiten in de privé sector zal mijn opgebouwde kennis van management ook een grote rol kunnen spelen in mijn potentiële politieke carrière. Iedereen een kans geven op een beter bestaan is dan ook een doel voor mijzelf en ik wil dit streefdoel mede kunnen realiseren als OCMW-raadslid van Gent.

Samen wil ik met iedereen binnen onze partij ervoor gaan daar de enige juiste denken het liberale denken is om Gent nog beter te maken.