X

Nicolas Vanden Eynden, Gentenaar, OCMW Raadslid Gent en verkiesbaar op de 12de plaats op 14 oktober 2012 !All See All Gent

Gent

Gent betekent alles voor mij. Sinds dag 1 van mijn leven heb ik Gent zien evolueren van een grijze grauwe stad naar een bruisende plaats waarbij authentisiteit gepaard gaat met jonge innovatieve, creatieve ideeën. Het is dan ook voor mij schitterend om te zien dat Gent 24 op 24, 7dagen op 7 leeft. Gent straalt kracht uit en is toch bereikbaar voor iedereen.

Gent is centraal gelegen en was reeds sinds de middeleeuwen heel belangrijk voor Europa. Vandaag geniet Gent nog steeds naam en faam door zijn Haven en waterwegen.
Alle voordelen van een metropool gecombineerd met de charme van een gezellige stad. Hotels, winkels en culturele bezienswaardigheden liggen alle binnen wandelafstand van elkaar en het historische centrum is voornamelijk voetgangerszone. Daar zijn heel wat grootsteden jaloers van.

Een indrukwekkend verleden met een dynamisch heden. Gent is de stad met de meeste erkende monumenten in België. Meer dan 300 restaurants, van regionale specialiteiten tot wereldkeuken. Het is dan ook niet ondenkbaar dat Gent hoge scores haalt op gastvrijheid.
Internationale reputatie als universiteitsstad, Gent is de grootste studentenstad van België waarbij jongeren en heel wat wetenschappers Gent beschouwen als hun favoriete stad.

Gent moet in de toekomst dit blijven uitstralen. Gent is en zal in de toekomst een verrassing blijven. Daar wil ik borg voor staan…

 

Comments are closed.